• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

Wieffer richt zich tot Legioen: ‘Prijs me gelukkig dat ik voor zo’n prachtige club als Feyenoord heb mogen spelen’

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
Wieffer-1024x682.jpg

Mats Wieffer is officieel speler van Brighton. De middenvelder richt zich nog eenmaal met mooie woorden tot het Legioen.

‘Af en toe moet ik mezelf in m’n arm knijpen als ik terugdenk aan de afgelopen twee jaar’, zegt Wieffer. ‘Kampioen worden, Champions League spelen met Feyenoord, de beker winnen, De Kuip en de Coolsingel in extase zien: dat zijn allemaal dingen waar je als voetballer van droomt. Ik prijs me gelukkig dat ik het heb meegemaakt en dat ik voor zo’n prachtige club als Feyenoord heb mogen spelen. Natuurlijk ga ik de spelers, de staf en iedereen anders rond het eerste elftal missen en voelt het vreemd om de supporters en Rotterdam vaarwel te zeggen. Maar dit is een kans waar ik geen nee tegen kan zeggen. Ik kijk daarom erg uit naar dit nieuwe avontuur, maar voor het zover is wil ik alle Feyenoorders bedanken voor de mooie tijd.’

Verder lezen...
 
Terug
Bovenaan