• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

Timon Wellenreuther tekent nieuw contract tot 2027

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
MK230714165584-1024x683.jpg

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Timon Wellenreuther over een nieuw contract. De 28-jarige doelman, van wie de huidige verbintenis liep tot medio 2025, ligt hierdoor tot 2027 vast in De Kuip.

‘De afgelopen twee seizoenen waren fantastisch,’ zegt Wellenreuther. ‘De steun van het publiek, het vertrouwen dat ik voel vanuit de club en de staf: dat waren stuk voor stuk belangrijke redenen voor mij om bij Feyenoord te willen blijven. Ik heb hier al veel mooie momenten meegemaakt, vorig seizoen nog met het spelen van de bekerfinale, en ik kijk er naar uit om de komende jaren nog meer successen te behalen.’

Wellenreuther, die aan zijn derde seizoen begint bij Feyenoord, maakte in de zomer van 2022 op huurbasis de overstap van RSC Anderlecht naar Feyenoord, waarna hij een jaar later definitief werd overgenomen. De doelman stond in zijn eerste twee seizoenen verdeeld over meerdere periodes in 40 officiële wedstrijden onder de lat. Daarin wist hij zich nadrukkelijk te onderscheiden. Met diverse memorabele reddingen had hij een belangrijk aandeel in het succes dat zich in zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst uitte in de gewonnen landstitel (2022-2023).

Ook afgelopen seizoen stond Wellenreuther veelvuldig onder de lat bij Feyenoord en onderstreepte hij zijn betrouwbaarheid als sluitpost. Zijn sterke optredens werden beloond met een basisplaats in de met 1-0 gewonnen bekerfinale tegen NEC, waardoor hij met Feyenoord voor het tweede seizoen achtereen een prijs in de wacht sleepte.

Verder lezen...
 
Terug
Bovenaan