• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

Quinten Timber over interesse Ajax: ‘Uiteindelijk ben ik op gevoel naar Feyenoord gegaan’

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
MK240421314742-1024x682.jpg

Quinten Timber was in de podcast Matchday op het YouTube-kanaal Supergaande openhartig over zijn periode bij FC Utrecht, waarbij hij aangaf dat het niet altijd gemakkelijk was voor hem.

“Na de eerste wedstrijd bij FC Utrecht tegen Sparta kwam iedereen naar me toe en zeiden ze: goed gespeeld. Het was gewoon hard werken. Jurriën kwam naar me toe en zei: wat heb je eigenlijk allemaal gedaan tijdens de wedstrijd? Hoe vaak heb je de bal aangeraakt? Als je zo gaat spelen, kom je niet weg bij FC Utrecht. Dat liet me weer beseffen dat ik extra moest geven.”

De middenvelder viel op en maakte een transfer naar Feyenoord, terwijl ook zijn oude club Ajax interesse had. “Een lang verhaal. Uiteindelijk ben ik op gevoel naar Feyenoord gegaan, omdat Arne Slot me echt graag wilde hebben. Lutsharel Geertruida heeft me ook een beetje gepusht. Hij heeft me daar ontvangen. Uiteindelijk moet het allemaal zo lopen,” aldus de middenvelder.

Verder lezen...
 
Terug
Bovenaan