• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

Officieel: Feyenoord maakt technische staf met tweetal compleet

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
1908-Feyenoord-Keemink2-768x512-2.jpg

Feyenoord heeft Björn Hamberg en Lukas Babalola aangesteld als assistent-trainers van het eerste elftal. Met de komst van het Scandinavische tweetal is de technische staf van kersvers hoofdtrainer Brian Priske voor aankomend seizoen officieel compleet.

De 39-jarige uit Zweden afkomstige Hamberg, die officieel per 1 juli begint, was de laatste jaren assistent-trainer bij onder meer Premier League-clubs Brighton & Hove Albion en Chelsea. De 27-jarige Deen Babalola was afgelopen seizoen een van de assistenten van Priske bij Sparta Praag en in die hoedanigheid nauw betrokken bij de titelprolongatie en bekerwinst van de Tsjechische topclub.

Nu alle formaliteiten officieel zijn afgerond ziet de technische staf van Feyenoord er als volgt uit: hoofdtrainer Brian Priske, assistent-trainers John de Wolf, Björn Hamberg en Lukas Babalola en keeperstrainer Jyri Nieminen. Etiënne Reijnen zal net als vorig seizoen fungeren als analist en adviseur technische staf.

Wijzigingen en uitbreidingen ondersteunende staf

Ook de ondersteunende staf van Feyenoord 1 is op een aantal plekken gewijzigd en uitgebreid. Rick Mennes (video-analist), Jan Müller (performance trainer/rehab fysiotherapeut), Jonas Heirbaut (performance trainer) en Takahiro Nakada (fysiotherapeut) zullen vanaf aankomend seizoen binnen hun individuele specialismes nauw betrokken zijn bij het eerste elftal.​

Scandinavisch tweetal toegevoegd aan technische staf:

🇸🇪 Björn Hamberg
🇩🇰 Lukas Babalola

Welcome to Feyenoord! 🙏

— Feyenoord Rotterdam (@Feyenoord) June 28, 2024

Verder lezen...
 
Terug
Bovenaan