• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

Hancko staat open voor een nieuwe uitdaging: ‘Ik kan me er nu meer op gaan focussen’

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
MK2401270018285085-1024x682.jpg

David Hancko staat volgens de berichtgeving al enige tijd in de nadrukkelijke belangstelling van Atletico Madrid. De mandekker geeft nu voor het eerst zijn reactie op de geruchten.

”Ik kan me er nu meer op gaan focussen, want nu kan ik het EK opzij zetten,” vertelt Hancko tegenover Voetbal International. ”Er zijn dingen in de media genoemd, maar ik zal nu eerst met mijn zaakwaarnemer gaan spreken. De komende twee weken kunnen we het daar over hebben en dan ook met Feyenoord. We zullen zien.”

”Ik heb al heel vaak gezegd dat ik heel erg gelukkig ben bij Feyenoord. Ik hou van de club, de fans, het stadion en iedereen in de club. Hier ben ik als speler veel beter geworden, maar als atleet moet je ook proberen om nieuwe dingen te ervaren en het zou mooi zijn om een nog grotere uitdaging aan te gaan in een grotere competitie.”

De sterkhouder wil een transfer zeker niet forceren. ”Ik heb een contract bij Feyenoord, zij moeten het ook goedkeuren. We hadden het er ook over met Dennis te Kloese, hij zei tegen me: natuurlijk willen we je zo lang mogelijk behouden, maar als er iets groots komt willen we meedenken. Maar dan moeten ze natuurlijk wel tevreden zijn met de transfersom.”​

Verder lezen...
 
Terug
Bovenaan