• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

Boskamp kijkt uit naar nieuw seizoen: ‘Ik ben altijd hoopvol’

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
MK231025220549-1024x683.jpg

Jan Boskamp woont al lange tijd in België en heeft daar Feyenoord-trainer Brian Priske zien werken bij Antwerp. Helaas bleek de samenwerking tussen de Belgische club en de Deense hoofdtrainer niet succesvol. Maar Boskamp blijft optimistisch nu Priske is aangesteld door zijn cluppie Feyenoord.

“Hij gaat hier met veel betere spelers werken dan daar, vergeet dat niet”, vertelt Boskamp bij Rijnmond. “Ik hoop dat hij op dezelfde manier gaat werken als Arne. Qua manier van voetballen. Ik lees overal dat hij dat doet, dus laten we het hopen.”

Veel spelers dreigen te vertrekken, maar de oer-Feyenoord heeft er alle vertrouwen in. “Dennis te Kloese zal vast alles weer opvullen. Hartman was al weg geweest, en terecht. Wat gebeurt er met Geertruida, Timber en Gimenez. Noem maar op.”

“Maar je kent mij toch? Ik ben altijd hoopvol. Als veel van die jongens blijven, dan gaat het de eerste vier, vijf maanden hetzelfde. En eind van het jaar, als het dan waardeloos is geweest. Dan mag ík dat zeggen. Als een ander dat zegt dan zou ik hem naar z’n strot vliegen. Zo zitten we in elkaar hè, haha”, besluit Boskamp.

Verder lezen...
 
Terug
Bovenaan