• REACTIES: Op het Feyenoord Forum kunt u zonder in te loggen reageren. Het aanmaken van onderwerpen is echter wel alleen toegestaan door geregistreerde leden.

‘Atletico en Feyenoord komende dagen opnieuw rond de tafel’

fr010

Moderator FR010
Forumleiding
Davind-Hancko-Keemink-scaled-1024x682.jpg

Atlético Madrid blijft zich richten op de komst van David Hancko. De verdediger van Feyenoord staat open voor een overstap naar de Spaanse competitie en wacht geduldig op de ontwikkelingen. Volgens journalist Matteo Moretto zullen Feyenoord en Atletico de komende dagen opnieuw met elkaar in gesprek gaan.

Feyenoord heeft tot nu toe twee aanbiedingen van de Spanjaarden afgewezen. Dat weerhoudt de club er echter niet van om de gesprekken voort te zetten. Atlético Madrid wil Hancko graag aan hun selectie toevoegen en zal er alles aan doen om tot een overeenkomst te komen.

Om Feyenoord te overtuigen zal er echter een aanzienlijk hoger bod op tafel moeten komen. Feyenoord-directeur Dennis te Kloese streeft naar een transfersom van minstens 35 miljoen euro voor Hancko. Met een doorlopend contract tot 2028, kan de transfer van Hancko een nieuw uitgaand recordbedrag opleveren voor Feyenoord.

Verder lezen...
 
Als ze niet beginnen bij 35 miljoen kunnen ze gewoon in Spanje blijver ivm zijn leeftijd zit een doorverkoop er niet in .
 
Terug
Bovenaan